^Ugrás felülre

Mai nap
Ebben a hónapban lesz
Előző hónap Előző nap
Következő nap Következő hónap

In memoriám Horváth József

2023. Január 04. , Szerda, 11:00 - 12:00
által  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Találatok : 197

„Ha mosolyt hozok a könnyek helyett, így maradjak meg neked.” (Cipő) -

Így maradsz meg nekünk Horváth Józsi!

Szeretteink, barátaink halála óriási veszteség. Ilyen veszteség ért váratlanul bennünket – a Gyevi Art Kulturális Egyesület tagjait - december 20-án Józsi elvesztésével.

Miről is írhatnék elsősorban a bennem örökké élő Józsiról, ha nem a közéleti tevékenységünk során kialakult munkakapcsolatról, közös élményekről. A csendes, megértő, becsületes, szorgalmas, családját szerető, templomba járó, pedáns megbízható emberről, a stabil pontról.

Friss még bennem a kép, amint a Tollforgatók adventi irodalmi délutánján ott ültek Iluskával a közönség soraiban. Ott voltak a negyedik gyertyagyújtáson, együtt énekeltek a közönséggel. S amit soha nem feledek, hogy azon a napon – délben – még telefonon egyeztettünk egyesületi dolgokról. S másnap reggel jött a hihetetlen, tragikus hír. Ő volt az, aki minden március 15-én – a születésnapján! – Iluskával ott volt az ünnepségen, s mindig lehetett rájuk számítani a koszorúzásnál, és szinte minden települési rendezvényen. Sok-sok éven keresztül tagja volt a Parlando Énekegyüttesnek és 6 éve elnöke a Gyevi Art Kulturális Egyesületnek.

Hatalmas űrt hagyva maga után elment. Ez megmásíthatatlan. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük! 2023. január 4-én búcsúztunk Tőle az algyői temetőben.

Ménesi Lajosné (Jusztika)
a Gyevi Art Kulturális Egyesület volt elnöke

Hely : Algyő

Vissza