^Ugrás felülre

„…Te, rongyos élet, bolondos élet!
Mitől tudsz olyan édes lenni, mint a méz?
Te rongyos élet, bolondos élet!
Leszokni rólad, Istenem, milyen nehéz!”
 
100 éve lesz már, hogy Gábor Andor, a Csárdáskirálynő című nagyoperett librettó írója papírra vetette e máig örök érvényű gondolatot, mely oly ismerősen cseng minden magyar ember fülében. 
Parlando Énekegyüttes tagjaiként büszkén vállalt célunk a hagyományápolás, a magyar operett és sanzon megismerése és megismertetése, népszerűsítése. Szórakoztatni, kellemes, kulturált kikapcsolódást biztosítani fiataloknak és kevésbé fiataloknak egyaránt.
Énekegyüttesünk tagjait a zene, a dal, az együtténeklés hozta össze. Nem vagyunk tanult énekművészek, csak szívünkből dalolók. 
Felsorolni is nehéz lenne repertoárunkat. Közel 150 közismert operett- sanzon és filmsláger közül válogatjuk össze műsorainkat, melyek általában 40 – 50 percesek. Önálló sanzon- és operett estjeink viszont több mint másfél órás szórakozást nyújt kedves közönségünknek.
Műsorunkat első sorban fesztiválokra, falunapokra, városi rendezvényekre, vállalati rendezvényekre, családi napokra, nyugdíjas találkozókra, fürdő-fesztiválokra, bálokra ajánljuk.
Kérjük, látogasson el a https://www.facebook.com/parlando.enekegyuttes?ref=tn_tnmn oldalra, ahol még több aktuális  információt, kép és hanganyagot talál együttesünkről.
 
Műsorszervezés, további felvilágosítás:
Fábián Péter
06 30 439 01 68;
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
(A filmet Bágyoni József készítette)